آخرین اخبار
کد مطلب: 77257
کوتاهي مسئولان در مسائل اجتماعي صدمات جبران‌ناپذيري به دنبال دارد
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 772

 


به گزارش سلام لردگان، حجت‌الاسلام احمدرضا پورخاقان در همايش قانون‌مداري و امر به معروف و نهي از منکر در شهرکرد، اظهار کرد: هر فرد بايد نسبت به خود و ديگران مسئول باشد، امتي که در آن افراد خود آمر به معروف و ناهي از منکر باشند، مردم آن جامعه به تبع به وظايف خود عمل خواهند کرد.

وي با اشاره به حديثي از امام باقر(ع) در باب اهميت امر به معروف و نهي از منکر افزود: امر به معروف و نهي از منکر راه انبياء است و صالحان اين مسير را طي مي‌کنند.

پورخاقان با بيان اينکه اگر در جامعه امر به معروف و نهي از منکر نباشد، تر و خشک با هم خواهند سوخت، خاطرنشان کرد: وظيفه اصلي و اساسي مردم به ويژه مسئولان در باب مسائل اجتماعي سنگين است، چراکه ابعاد آن در تمام جوانب منعکس مي‎شود.

رئيس سازمان قضايي نيروهاي مسلح چهارمحال و بختياري ادامه داد: مراتب امر به معروف و نهي از منکر به قلب و زبان است، اما انکار به يد وظيفه نيروي انتظامي و ضابطين امر به معروف و نهي از منکر است، چراکه مردم تنها با زبان خويش يکديگر را به امري دعوت و از نهي دور مي‌کنند.

به گزارش فارس، همايش قانون‌مداري و امر به معروف و نهي از منکر صبح امروز با حضور رئيس دادگستري چهارمحال و بختياري، رئيس سازمان قضايي و نيروهاي مسلح چهارمحال و بختياري، فرمانده سپاه چهارمحال و بختياري، فرماندار شهرکرد و جمعي از مسئولان استاني برگزار و از 50 نفر از عاملان تذکر لساني در استان تجليل و قدرداني شد.

منبع : خبرگزاري فارس

 

 

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس